Welkom

Handgemaakte huisdier portretten en unieke geschenken voor dierenliefhebbers

Wil je een uniek portret van je geliefde huisdier om in je huis op te hangen als herinnering? Misschien als cadeau voor iemand? Of gewoon voor je plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Ōkami vinden we het belangrijk om kwaliteitsvolle portretten te maken waar je van houdt en die je koestert. Ons doel is niet alleen om je huisdier te tekenen, maar om hun unieke karakter vast te leggen.

Honden, katten, hamsters, vissen, cavia's, paarden, schildpadden, vogels,... Ik teken ze allemaal

Over de kunstenaar

Ik ben een tekenaar en dierenliefhebber. Ik combineerde mijn twee passies om mijn eigen webshop op te zetten. De naam Ōkami (uitgesproken als Ookami) is het Japanse woord voor “wolf” en dit zijn dan ook mijn favoriete dieren.

Mijn doel is om prachtige portretten te tekenen van huisdieren waarin je hun karakter herkent. Ik hou ervan om het dier dat ik teken te leren kennen. Zijn ze serieus, schattig, energiek, eerder lui? Wat zijn enkele van hun speciale streken? Zo kan ik iets van de persoonlijkheid van je huisdier vastleggen in het portret.

Daarnaast bied ik unieke geschenken aan voor dierenliefhebbers zoals t-shirts, mokken, tote bags, stickers, en andere accessoires voor jou, een naaste of een vriend. Mijn missie is je te helpen het perfecte geschenk te vinden voor een mede dierenliefhebber.

Ik hoop dat je geniet van het aanbod in de webshop.  

Hoe bestellen

Stap 1: Contacteer ons

Om een gepersonaliseerd huisdier portret te ontvangen, kan je onderstaand contactformulier invullen. We plannen dan een online gesprek in van 15 minuten om te overlopen wat je precies zoekt en bezorgen een prijsofferte.

Stap 2: Vertel ons over je huisdier

 Wanneer we allebei een ja voelen, vragen we je wat extra informatie te bezorgen over je huisdier samen met een aantal referentiefoto’s. In deze stap wordt onze overeenkomst bindend en vragen we een voorschot.

Stap 3: Ontwerp- en tekenfase

Hierin gaan we aan de slag met het ruw ontwerp van het portret. We houden hierbij rekening met je feedback.

Stap 4: Afgewerkt product

Wanneer het portret afgewerkt is, bezorgen we je ter goedkeuring een digitaal exemplaar met watermerk. Je kan er dan voor kiezen om het afgewerkt product te ontvangen in een hoge resolutie digitaal bestand of in een geprinte versie op een materiaal naar keuze.

Ja, ik wil meer info over een portret!

Contacteer ons om je portret te bestellen. Contact opnemen is vrijblijvend en verplicht je nog tot niets. 

Webshop

Huisdier portretten

Kledij

Accessoires

Huis en wonen

 

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief.

Uw privacy is ons beleid.

nl_BENederlands (België)